Un localnic din Argeș a fost sancționat cu o amendă de 30.000 de lei pentru incendierea ilegală a deșeurilor

Data:

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Câmpulung a fost sancționat cu o amendă-record de 30.000 de lei pentru incendierea unor gunoaie.

Jandarmii care efectuau patrulare în zonă l-au surprins în flagrant pe bărbat în timp ce ardea deșeuri. Aceștia au remarcat un nor de fum provenind dintr-o curte și, investigând, l-au descoperit pe localnic în timp ce ardea cauciucuri, saltele, plastic, cartoane și resturi vegetale.

Confruntat cu întrebările autorităților, individul a declarat că nu era conștient că ardearea deșeurilor este interzisă. Cu toate acestea, nu a putut evita sancțiunea pentru poluare, aceasta fiind cea mai mare amendă aplicată până acum unei persoane fizice în județul Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL