Un judecător a „pus în libertate” o persoană carantinată în Maramureș

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

O premieră în justiția românească: ieri, o persoană (L. Ioan) a obținut eliberarea sa din carantina în care se afla din data de 13 Iunie. Astfel, prin ordonanţă preşedinţială, Judecătoria Baia Mare „l-a  pus în libertate” pe acesta. Instanța a dispus: „încetarea de îndată a măsurii carantinării instituţionalizate instituite împotriva reclamantului începând cu data de 13.06.2020 şi, în consecinţă, punerea acestuia în stare de libertate.

L. Ioan dăduse în judecată , pe data de 16 Iunie, Direcţia De Sănătate Publică a Judeţului Maramureş, Centrul Judeţean de Coordonare și Conducere a Intervenţiei Maramureş M.A.I. Departamentul Pentru Situaţii De Urgenţă, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Gh.Pop De Băsesti al Jud. Maramureş.

Instituțiile sus-menționare au la dispoziție cinci zile pentru a depune apel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie