Un jucător de la Oţelul Galaţi a fost înjunghiat în abdomen

Cele mai citite

Scene incredibile în Galaţi. Potrivit GSP, Samuel Cojoc, un jucător al Oţelului, a fost înjunghiat în noaptea dintre 3 şi 4 iunie în abdomen, după un conflict cu mai multe persoane.

injunghiat sotie

În aceste momente, fotbalistul Oţelului se află la un spital din Galaţi, la secţia de reanimare. Potrivit viaţa-liberă.ro, Samuel Cojoc s-ar fi bătut cu două persoane noaptea trecută, în jurul orei 00.30, şi toţi trei ar fi fost, susţin martorii, în stare de ebrietate! Agresorii, doi fraţi, unul de 22 şi celălat de 28 de ani, au ajuns şi ei în spital, cu contuzii. Unul dintre agresori are şi o tăietură la cot. Samuel Cojoc are 23 de ani, este fundaş, şi a jucat 13 meciuri în Liga I în acest sezon. Cojoc are reputaţia unui „bad boy” în vestiarul Oţelului. În septembrie 2011, în perioada în care echipa era antrenată de Dorinel Munteanu, Cojoc şi Liviu Antal, prieteni buni, au fost excluşi din lot, timp de o săptămână, de către “Munti”, pe motive de indisciplină. Cei doi ar fi chefuit până dimineaţa într-un club din Galaţi, înainte de un meci cu „U” Cluj.

adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie