Un jandarm a fost împuşcat accidental de un coleg

Cele mai citite

Miercuri dimineaţă, în timp ce se făcea schimbul de tură, un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova şi-a împuşcat accidental, în coapsă, un coleg.

Jandarmul rănit a primit îngrijiri medicale la faţa locului din partea unui echipaj de Ambulanţă, fiind ulterior transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde se află internat, fiind în afara oricărui pericol.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, Denisa Iovan, a declarat că incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 6:30, la schimbarea turelor:

„Un subofiţer a executat involuntar un foc de armă, rănindu-şi colegul care urma să intre în serviciu. Jandarmul rănit a suferit o plagă prin împuşcare la nivelul coapsei piciorului drept”, a declarat reprezentantul IJJ Prahova.

Tot aceasta, Denisa Iovan, a mai transmis că: „În prezent, există o anchetă în desfăşurare, sub coordonarea procurorilor militari”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img