Un individ în vârstă de 60 de ani, din Giurgiu, este cercetat pentru tentativă de viol

Data:

Un individ în vârstă de 60 de ani, domiciliat în județul Giurgiu, este supus cercetării sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, în urma acuzațiilor de tentativă de relații sexuale cu o femeie în vârstă de 47 de ani.

Poliția Municipiului Giurgiu a fost alertată prin intermediul apelului la numărul de urgență 112 de către o femeie în vârstă de 47 de ani, din comuna Băneasa, cu privire la presupusa tentativă de relații sexuale inițiată de către un bărbat. În urma sesizării, echipa operativă s-a deplasat la fața locului, iar din primele cercetări a rezultat că în data de 5 ianuarie, la ora 13:15, un bărbat de 60 de ani, din aceeași localitate, ar fi încercat, în extravilanul localității Băneasa, să întrețină relații sexuale cu aceasta, împotriva voinței sale, conform unui comunicat de presă emis de IPJ Giurgiu.

La data de 6 ianuarie, pe baza probatoriului adunat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul suspectat de tentativă la viol a fost reținut pentru 24 de ore.

În cursul zilei, unitatea de parchet a dispus, față de acesta, măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...