Un individ a fost înșelat de două femei pe care le-a lăsat să intre în locuința sa, după ce acestea l-au abordat sub pretextul vânzării de îmbrăcăminte

Cele mai citite

În Prahova, un localnic a fost abordat de două femei sub pretextul că au haine ieftine de vânzare. Din nefericire, în urma acestui episod, bărbatul a fost lipsit de suma considerabilă de 12.000 de euro, bani pe care îi păstra în propria locuință, iar cele două femei au fost vinovate de această acțiune nelegitimă.

Cu toate acestea, polițiștii au intervenit în acest caz și au reușit să identifice cele două suspecte, care au fost ulterior prinse.

La data de 28 iunie când a avut loc furtul în localitatea Breaza, două femei s-au prezentat la domiciliul unui bărbat, oferindu-i acestuia haine ieftine de vânzare. Proprietarul a permis celor două persoane să intre în locuință, însă după ce acestea au plecat, el a constatat că suma de 12.000 de euro lipsea, motiv pentru care a înregistrat o plângere la poliție.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, cele două suspecte au fost identificate. Acestea sunt două femei din București, în vârstă de 36 și, respectiv, 43 de ani.

Vineri, polițiștii din orașul Breaza au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele celor două femei suspectate. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate suma de 11.300 de euro, precum și mai multe mijloace materiale de probă relevante în caz. Drept urmare, cele două femei au fost arestate preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzate de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Un conducător auto a refuzat să se conformeze semnalului emis de polițiști și a intrat în coliziune cu o altă mașină

Pe străzile din Ilfov, a avut loc o scenă de urmărire asemănătoare celor din filme, după ce un șofer...

Alte articole din aceasta categorie