Un incendiu a izbucnit la locomotiva unui tren de marfă în gara Piatra Olt

Data:

În dimineața de joi, a avut loc un incendiu la locomotiva unui tren de marfă care transporta propilenă, în Gara Piatra Olt.

Mecanicul trenului a raportat o degajare de fum la locomotivă și trenul a fost oprit între stațiile Vlăduleni și Piatra Olt începând cu ora 10.20, pentru intervenția echipelor ISU.

Locomotiva a fost decuplată de vagoane. Echipajele ISU, inclusiv Detașamentul Slatina cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit la locul incidentului, unde se manifesta cu degajări de fum.

”Locomotiva a fost decuplată de vagoane, care transportau propilenă şi se află la aproximativ 200 de metri de locomotivă”, spun cei de la ISU.

Circulația trenurilor de călători nu este afectată, primul tren de călători fiind programat să tranziteze zona respectivă la ora 12.28.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Un accident rutier s-a produs sâmbătă între Buzău și Râmnicu Sărat

Un grav accident a avut loc sâmbătă pe DN2,...

Zeci de incendii de vegetație în Argeș

Numărul incendiilor de vegetație din Argeș rămâne ridicat. Au...

Culturile de porumb din Olt sunt afectate în proporție de 80%

Culturile de porumb din judeţul Olt au fost afectate...

Un nou drum va fi construit în Ilfov, cu legătură directă cu Autostrada Soarelui

Autoritățile din Ilfov au anunțat construcția unui nou drum...