Un incendiu a izbucnit într-un bloc din Piteşti, zece locatari salvându-se singuri

Data:

Zece persoane au fost nevoite să se autoevacueze în urma unui incendiu care a izbucnit miercuri într-un apartament situat la parterul unui bloc de locuințe din municipiul Pitești.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta printr-un fum dens într-o încăpere a apartamentului.

“Pompierii au acționat prompt pentru a pătrunde în interiorul imobilului, efectuând căutarea și salvarea eventualelor victime și stingerea incendiului. În interiorul locuinței, a fost găsit un cățeluș intoxicat cu monoxid de carbon, care a fost evacuat și i s-au acordat îngrijiri medicale. Animalul și-a revenit și a fost predat proprietarei”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

În plus, pompierii au intervenit pentru evacuarea fumului din apartament și de pe casa scării.

În urma incendiului, au fost afectate elemente combustibile de la două aparate electrocasnice, iar mai multe uși și un corp de mobilier au suferit degradări.

Potrivit primelor concluzii ale verificărilor efectuate de pompieri, focul a fost declanșat de o lumânare lăsată aprinsă în încăpere.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...