Un giurgiuvean si-a facut propriul radio acasa, dar l-au prins politistii

Data:

 

 

Tanar cercetat pentru ca si-a deschis radio ilegal acasa
Tanar cercetat pentru ca si-a deschis radio ilegal acasa

Un tanar din Giurgiu este cercetat de politisti pentru emitere neautorizata de unde radio.

La domiciliul acestuia oamenii legii au gasit un emitator confectionat artizanal, o antena folosita la emisia de unde radio si o unitate centrala de calculator utilizata ca mijloc de stocare.

In urma activitatilor desfasurate, politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Giurgiu au documentat si probat activitatea infractionala a tanarului de 21 de ani, din comuna Mihai Bravu, judetul Giurgiu, care a emis neautorizat de la domiciliul sau unde radio, fara a avea licenta de emisie.

In urma perchezitiei efectuate de politisti la locuinta tanarului, au fost gasite si ridicate in vederea continuarii cercetarilor: un emitator confectionat artizanal cu afisaj electronic impreuna cu transformator, o unitate centrala de calculator utilizata ca mijloc de stocare si o antena dipol folosita la emisia de unde radio.

Tanarul este cercetat in stare de libertate pentru savarsirea infractiunilor de: realizare de CD- uri pirat, detinere de CD-uri pirat, comunicare publica neautorizata de opere muzicale si emisie neautorizata de unde radio.

Politistii continua cercetarile pentru stabilirea prejudiciului produs ca urmare a folosirii unui sistem de operare piratat.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL