Un fost candidat la primărie a accidentat mortal o fetiţă care traversa prin loc nepermis

Fostul candidat PDL la alegerile pentru Primăria comunei giurgiuvene Vărăşti, în 2012, în prezent consilier local, a accidentat mortal o fetiţă de opt ani care traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.

0004567_trecere_pietoni

Potrivit anchetatorilor, accidentul a avut loc, marţi, 11 iunie, în comuna Băneasa, în apropierea Postului de Poliţie, iar victima transportată cu salvarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, unde a murit în pofida eforturilor de resuscitate iniţiate de către medici.

Martorii incidentului spun că şoferul circula cu viteză mare, de peste 100 de kilometri la oră. Potrivit poliţiştilor, şoferul a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că acesta nu era sub influenţa băuturilor alcoolice.

“În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar şoferul este cercetat în stare de libertate. Poliţiştii cercetează cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul din seara de marţi, primele date arătând că fetiţa a traversat prin loc nepermis şi fără să se asigure. Şoferul a fost verificat cu etilotestul şi nu se afla sub influenţa alcoolului. I-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, comisar Cristian Şuţă.

Şoferul a declarat poliţistilor că a tras de volan stânga, a frânat şi a ocolit prin partea stânga grupul de trei persoane, în care era şi fetiţa, şi că circula cu aproximativ 50-60 de kilometri pe oră.

Poliţia Giurgiu a început o anchetă în acest caz.

MEDIAFAX

2 Comentarii la "Un fost candidat la primărie a accidentat mortal o fetiţă care traversa prin loc nepermis"

  1. Pingback: Un fost candidat la primărie a accidentat mortal o fetiţă care traversa prin loc nepermis | Ziarul Semnal de Giurgiu

  2. Pingback: Accident pe DN 1, la Potigrafu | Ziarul Semnal de Prahova

Leave a Reply

Your email address will not be published.