Un elev din Prahova a reușit să se califice la Olimpiada Internațională de Științele Pământului

Data:

Un elev provenit de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” s-a calificat pentru etapa internaţională a prestigioasei Olimpiade Interdisciplinare.

„Suntem încântați să aducem la cunoștința publicului rezultatele excepționale obținute de elevii Colegiului Național „Mihai Viteazul” la Olimpiada Națională Interdisciplinară „Științele Pământului”, desfășurată în Arad:

Bodor Darius Andrei, elev în clasa a X-a, M3, a primit prima menţiune ME și s-a calificat pentru etapa internaţională, care va avea loc în acest an, în China.

Acest succes a fost posibil datorită pregătirii oferite de către: prof. Gelu Hanganu – Geografie, prof. Miricel Florina – Biologie, prof. Marin Maria – Chimie, prof. Radu Adriana – Fizică.

De asemenea, Sturzu Ștefan Teodor, elev în clasa a XI-a M3, a obținut un premiu special, beneficiind de pregătirea susținută de către: prof. Ungureanu Maria – Geografie, prof. Miricel Florina – Biologie, prof. Marin Maria – Chimie, prof. Radu Adriana – Fizică.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Un accident rutier s-a produs sâmbătă între Buzău și Râmnicu Sărat

Un grav accident a avut loc sâmbătă pe DN2,...

Zeci de incendii de vegetație în Argeș

Numărul incendiilor de vegetație din Argeș rămâne ridicat. Au...

Culturile de porumb din Olt sunt afectate în proporție de 80%

Culturile de porumb din judeţul Olt au fost afectate...

Un nou drum va fi construit în Ilfov, cu legătură directă cu Autostrada Soarelui

Autoritățile din Ilfov au anunțat construcția unui nou drum...