Un echipaj SMURD Calarasi a intervenit in cazul unui barbat accidentat

Cele mai citite

 

SMURD a intervenit in cazul unui biciclist ranit
SMURD a intervenit in cazul unui biciclist ranit

 

Echipajele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Barbu Stirbei” al judetului Calarasi au intervenit pentru limitarea si inlaturarea efectelor situatiilor de urgenta, produse pe raza de competenta.

Astfel, un echipaj specializat SMURD din cadrul Detasamentului de pompieri Calarasi a fost solicitat sa intervina pe raza localitatii Alexandru Odobescu, pentru acordarea primului ajutor unei persoane in vârsta de 43 de ani, victima unui accident rutier.

La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD la locul interventiei, barbatul , un biciclist, care fusese acrosat de un autoturism, era constient si prezenta traumatism cranio cerebral minor si o plaga deschisa la nivel parietal, pe partea dreapta.

Paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor, dupa care aceasta a refuzat sa fie monitorizat si transportat  la spital.

Ultimele articole

Inaugurarea pasajului de la Drajna

Marți, 30 Mai, pasajul de la Drajna va fi deschis traficului rutier. Acest pasaj era așteptat de decenii de...

CSM Călărași a promovat în Liga Națională de handbal masculin

CSM Călărași a reușit promovarea în Liga Națională de handbal masculin, sâmbătă, după ce a învins pe CSU Suceava cu scorul de 27-21 (15-9), în ultima zi a turneului de baraj de la Sebeș. În altă partidă, CS Caraș-Severin a dispus de HC Argeș Pitești cu 31-26 (16-14) În clasament, pe primul loc s-a clasat CS Caraș-Severin, 9 puncte, urmată de CSM Călărași, 6 p, CSU Suceava, 3 p, HC Argeș Pitești, 0 p.

Premierul a anunţat următorii liberali pe lista DNA

Victor Ponta a anunţat că următorii baroni pe lista Direcţiei Naţionale Anticorupţie sunt doi liberali. Mai exact, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, şi cel al Consiliului Judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu. Liderul PNL Crin Antonescu a catalogat declaraţia premierului ca fiind regretabilă.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ