Un dascăl dintr-o biserică din Buzău a fost atacat cu un cuțit chiar în timpul slujbei

Data:

Poliţiştii desfăşoară investigaţii în comuna Puieşti, Buzău, după ce un individ în vârstă de 62 de ani ar fi atacat un dascăl în timpul unei slujbe desfăşurate la o biserică locală, duminică. Victima a fost transportată la spital cu o ambulanţă. Potrivit surselor din cadrul anchetei, agresorul, aflat la biserică, a perturbat slujba şi a fost invitat să părăsească locaşul de cult. Într-un moment de conflict, agresorul ar fi scos un obiect ascuţit, presupus a fi un cuţit sau briceag, şi l-ar fi înjunghiat pe dascăl.

Conform declaraţiilor agentului Tiberiu Tarcoci din cadrul Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, poliţiştii au fost alertaţi prin apel la 112 în legătură cu incidentul petrecut la biserica din Puieşti. Echipaje de poliţie s-au deplasat imediat la faţa locului pentru a efectua verificări preliminare. Primele investigaţii au indicat că între cei doi bărbaţi a izbucnit un conflict spontan, iar agresorul l-ar fi atacat pe victimă cu un obiect ascuţit contondent, ulterior părăsind locaţia.

Agresorul a fost identificat ulterior de către poliţişti, iar victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În urma mobilizării luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău, agresorul a fost localizat în scurt timp. În paralel, victima a fost preluată de echipajele de Ambulanţă pentru evaluare medicală şi îngrijiri specializate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte ale incidentului şi pentru a lua toate măsurile legale necesare. Potrivit unor surse din anchetă, agresorul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Un accident rutier s-a produs sâmbătă între Buzău și Râmnicu Sărat

Un grav accident a avut loc sâmbătă pe DN2,...

Zeci de incendii de vegetație în Argeș

Numărul incendiilor de vegetație din Argeș rămâne ridicat. Au...

Culturile de porumb din Olt sunt afectate în proporție de 80%

Culturile de porumb din judeţul Olt au fost afectate...

Un nou drum va fi construit în Ilfov, cu legătură directă cu Autostrada Soarelui

Autoritățile din Ilfov au anunțat construcția unui nou drum...