Un criminal eliberat înainte de termen a incendiat o fată de 17 ani, care l-a reclamat pentru viol

Un criminal eliberat înainte de termen a incendiat o fată de 17 ani, care l-a reclamat pentru viol

Un criminal cu cinci crime la activ și eliberat înainte de termen a incendiat seara trecută o fată de 17 ani din Drobeta Turnu Severin. Aceasta îl reclamase săptămâna trecută pentru viol și agresiune. Tânăra este în stare critică și are arsuri pe 80-90% din suprafața corpului, a spus la Digi24 Radu Iman, directorul spitalului din Drobeta Turnu Severin.

„Starea tinerei este destul de gravă. Ea a ajuns în cursul nopții la noi, la Spitalul Județean. S-a făcut toaletă primară chirugical, a fost intubată la UPU și mutată la reanimare”

Managerul a mai declarat că tânăra incendiată a fost preluată cu elicopterul pentru a fi dusă la Craiova, deoarece spitalul din Drobeta Turnu Severin nu are compartiment special pentru mari arși.

În prezent tânăra este intubată, aflându-se într-o stare extrem de critică:

Este suprafață foarte mare, 80-90 %. Practic, fata a fost incendiată. S-a aruncat benzină pe ea și s-a dat foc. Arsurile sunt de gradul 1 și 2, și 3, din ce am putut evalua la prima vedere. S-ar putea să fie și mai profunde. Dar, oricum, suprafața este foarte foarte mare. Este în stare critică, este intubată, ea acum respiră cu aparatele

Bărbatul, condamnat la închisoare pe viață și eliberat condiționat, a fost reținut de polițiști.

Aceasta nu este prima dramă produsă de mutilarea Justiției din România, în ultima perioadă fiind eliberați numeroși infractori periculoși. Vom reveni cu amănunte.

Update:

Barbatul a fost identificat, fiind vorba de Ion Cristian Turnagiu. Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți. În trecut, criminalul a fost condamnat la 90 de ani de închisoare pentru omor, dar, după 25 de ani petrecuți în spatele gratiilor, a fost eliberat, gratie recursului compensatoriu.

Update:

Cu doar o zi înainte de îngrozitoarea faptă, criminalul din Mehedinti a postat o înregistrare video pe Facebook. Puteti vizionata inregistrarea pe pagina noastra de Facebook.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.