Un copil de doi ani a murit, iar părinţii lui au fost răniţi pe A2

Un copil de doi ani a murit, iar părinţii lui au fost răniţi pe A2

accident A2 DrajnaUn de doi şi jumătate a murit, iar părinţii acestuia au fost răniţi , luni seară, într-un produs pe Autostrada Soarelui, în zona localităţii (Călăraşi), după ce maşina în care se aflau a intrat în balustrada mediană a drumului, în urma exploziei unui pneu.
otrivit reprezentanţilor Poliţiei Autostrăzi, accidentul a avut loc pe banda a doua a autostrăzii, la kilometrul 109, între localitatea Drajna şi o benzinărie, iar în maşină se aflau trei persoane, respectiv o femeie, un bărbat şi un copil de doi ani şi jumătate.
Potrivit primelor cercetări, la volanul autoturismului înmatriculat în judeţul se afla femeia.
Poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul a avut loc după ce pneul din partea dreapta spate a maşinii a explodat, astfel că şoferiţa nu a mai putut controla autoturismul şi a intrat în balustrada mediană a drumului.
În urma accidentului, copilul de doi ani şi jumătate a decedat, iar părinţii săi au fost răniţi grav. Bărbatul a fost preluat de un şi transportat la un spital din Bucureşti, în timp ce femeia a fost dusă cu ambulanţa tot la o unitate medicală din Capitală.
Traficul pe sensul Constanţa – Bucureşti a fost blocat aproximativ o oră.

Alte articole similare

The post Un copil de doi ani a murit, iar părinţii lui au fost răniţi pe A2 appeared first on SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, Giurgiu, Olt.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments