Un copil de 6 ani, din comuna Gruiu, este dat dispărut, după ce ar fi căzut în râul Ialomița

Cele mai citite

Un copil de şase ani a dispărut vineri seară, iar autoritățile din comuna Gruiu, județul Ilfov, împreună cu polițiști, scafandri și pompieri, îl caută de mai multe ore. Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a anunțat că se efectuează verificări pentru a găsi copilul dispărut și pentru a stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.

Potrivit oficialilor IPJ Ilfov, vineri seara, în jurul orei 20:10, un bărbat a sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța că un copil în vârstă de 6 ani a plecat pe malul râului Ialomița, în satul Lipia din comuna Gruiu, „pentru a se distra” și nu s-a întors acasă.

După apel, polițiștii de la Stațiunea Snagov, cei de la investigații criminale, pompierii și scafandrii din cadrul ISU București Ilfov au demarat operațiunea de căutare.

„La acest moment se efectuează activităţi specifice de căutare a minorului, în vârstă de 6 de ani, cât şi pentru stabilirea cu a exactitatea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, transmite, sâmbătă dimineaţă, Poliţia judeţeană Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

În primele opt luni din 2023, au fost radiate circe 43.000 de companii

La nivel național, în primele opt luni ale acestui an, un total de 42.994 de întreprinderi au fost eliminate...

Alte articole din aceasta categorie