Un copil a fost lovit mortal de un autoturism

Circulaţia pe DN 1 între Ploieşti şi Braşov este îngreunată sâmbătă după-amiază, 22 iunie, pe sensul de urcare către munte formându-se coloane de maşini în urma unui accident care a avut loc în Comarnic, un copil care traversa neregulamentar fiind accidentat mortal de o maşină.

ambuteiaj

Potrivit poliţiştilor, pe DN 1 între Ploieşti şi Braşov, pe sensul de urcare spre munte, s-au format coloane de maşini, în zonă circulându-se cu aproximativ 30 de kilometri la oră, în urma unui accident rutier.

Astfel, un copil care traversa neregulamentar drumul a fost accidentat mortal de un autoturism. Imediat după accident, în jurul orei 13.00, traficul rutier pe sensul de coborâre dinspre munte a fost deviat prin oraşul Breaza, pe drumul judeţean 101R, restricţia de circulaţie fiind impusă timp de 40 de minute, timp în care s-a desfăşurat cercetarea poliţiştilor la faţa locului.

MEDIAFAX

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
8 years ago

[…] Un copil a fost lovit mortal de un autoturism este preluat de pe SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, […]

trackback
8 years ago

[…] Un copil a fost lovit mortal de un autoturism (0) […]