Un copiator a ars mocnit, creând mare panică la Tribunalul din Buzău

Un copiator a ars mocnit, creând mare panică la Tribunalul din Buzău

Astazi după-amiază, în centrul Buzăului, în faţa Tribunalului, s-a creat panică mare din cauza unui copiator care a ars mocnit.

Din cauza faptului că s-a umplut de fum, clădirea a fost evacuată complet, pentru a permite intervenţia pompierilor. Timp de aproape o oră, traficul auto a fost dat peste cap, din cauza restricţiilor.

Pompierii buzoieni au primit în jurul orei 16.00 un apel prin care se semnala fumul gros degajat dintr-o încăpere de la parterul Tribunalului. În acea încăpere aflându-se imprimantele şi copiatoarele.

Un echipaj al ISU Buzău s-a deplasat imediat la faţa locului cu o autospecială cu apă şi spumă. Au sosit apoi echipaje de la SMURD şi poliţişti.

„Dintr-un spaţiu amenajat la intrare în Tribunal pentru xeroxarea documentelor a ars mocnit un copiator şi a degajat o cantitate mare de fum. Au ars articole de papetărie”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu.

Oamenii legii analizează cauza producerii evenimentului. Posibil ca un cablu electric să se fi aprins în urma unui scurtcircuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.