Un copiator a ars mocnit, creând mare panică la Tribunalul din Buzău

Cele mai citite

Astazi după-amiază, în centrul Buzăului, în faţa Tribunalului, s-a creat panică mare din cauza unui copiator care a ars mocnit.

Din cauza faptului că s-a umplut de fum, clădirea a fost evacuată complet, pentru a permite intervenţia pompierilor. Timp de aproape o oră, traficul auto a fost dat peste cap, din cauza restricţiilor.

Pompierii buzoieni au primit în jurul orei 16.00 un apel prin care se semnala fumul gros degajat dintr-o încăpere de la parterul Tribunalului. În acea încăpere aflându-se imprimantele şi copiatoarele.

Un echipaj al ISU Buzău s-a deplasat imediat la faţa locului cu o autospecială cu apă şi spumă. Au sosit apoi echipaje de la SMURD şi poliţişti.

„Dintr-un spaţiu amenajat la intrare în Tribunal pentru xeroxarea documentelor a ars mocnit un copiator şi a degajat o cantitate mare de fum. Au ars articole de papetărie”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu.

Oamenii legii analizează cauza producerii evenimentului. Posibil ca un cablu electric să se fi aprins în urma unui scurtcircuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img