Un conducător auto a fost urmărit pe mai multe străzi până când a intrat cu vehiculul într-un cap de pod, după care a evadat prin câmp

Cele mai citite

Polițiștii din județul Olt au urmărit un șofer pe mai multe străzi după ce acesta a refuzat să oprească la semnalul lor. Incidentul s-a încheiat când șoferul a intrat cu mașina într-un cap de pod și apoi a fugit pe câmp. Dreptul său de a conduce era suspendat, conform concluziei polițiștilor.

Conform anunțului făcut de Inspectoratul de Poliție al Județului Olt, în noaptea de luni spre marți, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Găneasa au încercat să oprească un autoturism care circula pe DN 64, în comuna Grădinari.

“Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Autoturismul a fost urmărit pe mai multe străzi din comuna Grădinari, până pe Drumul Comunal 21, unde conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, ulterior fugind pe un câmp. Acesta a fost identificat de către poliţişti, fiind un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Grădinari, judeţul Olt”, a transmis IPJ Olt. 

După incidentul rutier, nu au fost înregistrate victime. Conform constatărilor polițiștilor, tânărul în cauză avea suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice. Acum este investigat în legătură cu comiterea infracțiunii de

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Un conducător auto a refuzat să se conformeze semnalului emis de polițiști și a intrat în coliziune cu o altă mașină

Pe străzile din Ilfov, a avut loc o scenă de urmărire asemănătoare celor din filme, după ce un șofer...

Alte articole din aceasta categorie