Un cioban din Scărișoara, care și-a omorât fratele, a primit o sentință grea de închisoare

Data:

Un cioban în vârstă de 50 de ani, rezident al comunei Scărișoara, a fost condamnat la 14 ani de închisoare de către Tribunalul Olt pentru uciderea fratelui său, în vârstă de 43 de ani, în urma unei confruntări violente.

Evenimentul tragic a avut loc în luna august a anului precedent, la o stână din localitatea Plăviceni, aflată în comuna Scărișoara. Investigatorii au concluzionat că o dispută legată de organizarea activităților la stână, inclusiv repartizarea sarcinilor pentru mulsul oilor și producerea brânzei și a laptelui, a dus la escaladarea conflictului între cei doi frați.

În timpul altercației, agresorul a părăsit baraca stânii și a luat o bâtă de lemn folosită pentru mânatul oilor. Acesta a lovit cu bâta spre victimă, care s-a ferit, dar apoi, într-o continuare a conflictului, agresorul l-a lovit puternic pe fratele său în zona gâtului și a pieptului, deși acesta era căzut la pământ și neapărându-se.

Victima a decedat pe loc din cauza rănilor grave. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. În prezent, acesta se află în detenție la Penitenciarul Craiova.

Tribunalul Olt l-a condamnat la 14 ani de închisoare pentru omorul săvârșit împotriva membrului său de familie. Decizia poate fi contestată în termen de 10 zile de la comunicare, însă instanța a dispus menținerea agresorului în arest preventiv.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...