Un cioban a murit după ce căruţa sa a fost izbită de un TIR

ciobanUn cioban de 65 de ani, din localitatea argeşeană Stoeneşti, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de joi spre vineri, după ce căruţa cu care se deplasa pe DN 71 Târgovişte – Bucureşti a fost izbită de un TIR, poliţiştii stabilind că bărbatul nu s-a asigurat la trecerea drumului.
„Accidentul a avut loc în localitatea dâmboviţeană Mircea Vodă, unde bătrânul avea o stână. Un TIR care venea dinspre Bucureşti a lovit căruţa în plin, bătrânul pierzându-şi viaţa pe loc. La faţa locului a sosit şi un echipaj de la ambulanţă, însă medicii nu a mai putut decât să constate decesul“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, subinspector Alexandra Niculae.
Sursa citată a precizat că angajaţii bătrânului au spus că acesta plecase în sat să ducă o cutie cu brânză şi că urma să revină la stână.
Ciobanul avea 65 de ani şi era din localitatea argeşeană Stoeneşti, iar în ultimii ani avea stâna în judeţul Dâmboviţa.
Şoferul TIR-ului a declarat poliţiştilor că în timp ce se deplasa pe DN 71 Târgovişte – Bucureşti i-a apărut căruţa în faţă, a tras de volan şi a frânat brusc, dar nu a mai putut evita inmpactul.
Poliţiştii încearcă, în prezent, să stabilească cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul, trupul neînsufleţit al ciobanului fiind transportat la SML Dâmboviţa. Medicii legişti urmează să stabilească şi dacă bătrânul consumase băuturi alcoolice, în condiţiile în care în zona unde a avut loc accidentul a fost găsit un bidon de bere aproape gol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.