Un câine a fost salvat de la înec de către polițiștii locali din Pucioasa

Cele mai citite

Un câine a fost salvat de către polițiștii locali din Pucioasa de la înec. Salvatorii au observat un câine de rasă metis, legat, care nu putea să se miște. Momentan, nu se cunoaște identitatea persoanei responsabile pentru acest act îngrozitor, dar s-a oferit o recompensă în valoare de 500 de lei pentru oricine poate oferi informații despre individul care a legat câinele și l-a abandonat în râu.

În timp ce se aflau în patrulare în zona podului spre Pucioasa sat, polițiștii locali au observat în albia râului Ialomița un câine de rasă metis, legat și incapabil să se miște. La fața locului au fost trimise echipajele ISU Pucioasa și ale Poliției Orașului Pucioasa. După câteva minute tensionate, câinele a fost salvat în siguranță și predat unui cabinet veterinar din oraș. Proprietarul cabinetului a anunțat că oferă o recompensă în valoare de 500 de lei pentru orice informație care să ducă la identificarea persoanei responsabile de legarea câinelui în albia râului Ialomița.

În continuare, se fac cercetările necesare pentru depistarea vinovatului, în cauză deschizându-se dosar penal pentru cruzime împotriva animalelor. Vă informăm faptul că abandonul animalelor constituie contravenție și se sancționează cu amendă, iar cruzimea față de animale constituie infracțiune și se sancționează cu amendă sau închisoare, conform Legii nr. 205/2004 privind protecția animalelor (Republicată)”, au precizat polițiștii locali din Pucioasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Un conducător auto a refuzat să se conformeze semnalului emis de polițiști și a intrat în coliziune cu o altă mașină

Pe străzile din Ilfov, a avut loc o scenă de urmărire asemănătoare celor din filme, după ce un șofer...

Alte articole din aceasta categorie