Un bătrân s-a aruncat de la etajul 8 al Spitalului din Ploieşti

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

sp ploiestivictimaÎn loc să se întoarcă sănătos acasă din spital, un bătrân disperat din cauza singurătăţii şi a sărăciei a ales să se sinucidă, aruncându-se chiar de pe clădirea spitalului unde fusese internat. Miercuri, 25 noiembrie, în jurul orei 22.45, un bărbat care se afla sub îngrijire medicală la Spitalul Judeţean Ploieşti s-a aruncat în gol, de la o înălţime de aproximativ 8 metri, căzând pe acoperişul centralei termice. În urma impactului, bărbatul a decedat. Poliţiştii au identificat victima ca fiind C. Silviu, de 70 de ani, din oraşul Plopeni. Din primele verificări a rezultat că bărbatul fusese internat cu o zi înainte, fiind adus de ambulanţă din staţiunea Breaza, unde a fost găsit pe stradă, el declarând că rămăsese fără locuinţă şi fără familie.
Cadavrul a fost transportat la S.M.L. pentru efectuarea necropsiei, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img