Un bătrân a murit, după ce s-a aruncat de la etajul trei al unui bloc

Data:

blocvictimaUn bătrân şi-a găsit tragicul sfârşit, după ce s-a aruncat de la etajul al treilea, dintr-un apartament în care locuia fiul său. Acesta îl adusese pe bătrân în apartamentul său pentru a-l putea supraveghea, bătrânul având grave probleme de memorie, pe fondul unei afecţiuni psihice. Nenorocirea a avut loc duminică, 14 septembrie, în jurul orei 20:00. Lucrătorii Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de către S. Olga, din Târgovişte, cu privire la faptul că un bărbat s-a aruncat de la balcon. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a găsit în spatele blocului 29, strada I. C. Brătianu, al nivelul solului, un bărbat cu faţa în jos, prezentând multiple traumatisme care pot proveni din cădere. În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul este M. Gheorghe, cu vârsta de 74 de ani, domiciliat în comuna Petreşti, judeţul Dâmboviţa, ce locuia de 2 luni la fiul său M. Petre, din Târgovişte, strada I. C. Brătianu, blocul 29. Bătrânul fusese adus de către fiul său pentru supraveghere, pentru că avea probleme cu memoria. M. Gheorghe a fost transportat de urgenţă la spital în stare de comă, însă la două ore a fost declarat decedat.
Poliţiştii dâmboviţeni continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Nicoleta Andrei

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Luni se deschide porțiunea de autostradă dintre Glina și Vidra

Din 15 aprilie, începând cu ora 14:00, o nouă...

Un urs a fost observat în localitatea Ciolpani

Sâmbătă dimineață, locuitorii din Ciolpani și Snagov, au primit...