Un bătrân a murit, după ce s-a aruncat de la etajul trei al unui bloc

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

blocvictimaUn bătrân şi-a găsit tragicul sfârşit, după ce s-a aruncat de la etajul al treilea, dintr-un apartament în care locuia fiul său. Acesta îl adusese pe bătrân în apartamentul său pentru a-l putea supraveghea, bătrânul având grave probleme de memorie, pe fondul unei afecţiuni psihice. Nenorocirea a avut loc duminică, 14 septembrie, în jurul orei 20:00. Lucrătorii Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de către S. Olga, din Târgovişte, cu privire la faptul că un bărbat s-a aruncat de la balcon. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a găsit în spatele blocului 29, strada I. C. Brătianu, al nivelul solului, un bărbat cu faţa în jos, prezentând multiple traumatisme care pot proveni din cădere. În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul este M. Gheorghe, cu vârsta de 74 de ani, domiciliat în comuna Petreşti, judeţul Dâmboviţa, ce locuia de 2 luni la fiul său M. Petre, din Târgovişte, strada I. C. Brătianu, blocul 29. Bătrânul fusese adus de către fiul său pentru supraveghere, pentru că avea probleme cu memoria. M. Gheorghe a fost transportat de urgenţă la spital în stare de comă, însă la două ore a fost declarat decedat.
Poliţiştii dâmboviţeni continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Nicoleta Andrei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img