Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, după care s-a spânzurat

Data:

un buzoian si-a injunghiat sotia dupa care s-a spanzuratUn bărbat de 40 de ani din localitatea buzoiană Gherăseni şi-a înjunghiat cu un cuţit soţia, luni, după care s-a spânzurat. Femeia a reuşit să fugă şi să îşi scoată singură cuţitul din spate, fiind în prezent internată în spital.
Din primele date ale poliţiştilor reiese că, luni, cei doi soţi, din localitatea Gherăseni, s-au luat la ceartă, iar în urma discuţiilor care au degenerat bărbatul şi-a înjunghiat cu un cuţit soţia în spate, după care s-a spânzurat într-o anexă a locuinţei.
După ce a fost înjunghiată, femeia a reuşit să fugă pe uliţă şi şi-a scos singură cuţitul înfipt în spate, fiind găsită de poliţişti. Ulterior, buzoianca a fost transportată cu o ambulanţă la spital.
Potrivit comisarului şef Florina Crucianu de la Biroul de Relaţii cu Presa al Poliţiei Judeţene Buzău, incidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 de o localnică.
„Incidentul a fost semnalat la 112 de o localnică. Poliţiştii au intervenit imediat la faţa locului, victima fiind găsită pe stradă în apropierea locuinţei. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea sitiuaţiei de fapt“, a declarat Florina Crucianu.
Vecinii familiei spun că scandalul ar fi izbucnit din cauza faptului că bărbatul era gelos şi nu îşi lăsa soţia să meargă singură nici până la magazinul din sat.
Oamenii mai spun că totul ar fi culminat cu momentul în care femeia a decis să plece să muncească în Spania. Aceasta s-a întors însă în ţară, la scurt timp, după ce bărbatul i-ar fi telefonat şi ar fi ameninţat-o că se omoară şi îl va lua cu el şi pe fiul lor de zece ani.
Poliţiştii susţin că băiatul celor doi nu ar fi asistat la conflict, el fiind în grija unor rude.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Luni se deschide porțiunea de autostradă dintre Glina și Vidra

Din 15 aprilie, începând cu ora 14:00, o nouă...

Un urs a fost observat în localitatea Ciolpani

Sâmbătă dimineață, locuitorii din Ciolpani și Snagov, au primit...