Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, după care s-a spânzurat

un buzoian si-a injunghiat sotia dupa care s-a spanzuratUn bărbat de 40 de ani din localitatea buzoiană Gherăseni şi-a înjunghiat cu un cuţit soţia, luni, după care s-a spânzurat. Femeia a reuşit să fugă şi să îşi scoată singură cuţitul din spate, fiind în prezent internată în spital.
Din primele date ale poliţiştilor reiese că, luni, cei doi soţi, din localitatea Gherăseni, s-au luat la ceartă, iar în urma discuţiilor care au degenerat bărbatul şi-a înjunghiat cu un cuţit soţia în spate, după care s-a spânzurat într-o anexă a locuinţei.
După ce a fost înjunghiată, femeia a reuşit să fugă pe uliţă şi şi-a scos singură cuţitul înfipt în spate, fiind găsită de poliţişti. Ulterior, buzoianca a fost transportată cu o ambulanţă la spital.
Potrivit comisarului şef Florina Crucianu de la Biroul de Relaţii cu Presa al Poliţiei Judeţene Buzău, incidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 de o localnică.
„Incidentul a fost semnalat la 112 de o localnică. Poliţiştii au intervenit imediat la faţa locului, victima fiind găsită pe stradă în apropierea locuinţei. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea sitiuaţiei de fapt“, a declarat Florina Crucianu.
Vecinii familiei spun că scandalul ar fi izbucnit din cauza faptului că bărbatul era gelos şi nu îşi lăsa soţia să meargă singură nici până la magazinul din sat.
Oamenii mai spun că totul ar fi culminat cu momentul în care femeia a decis să plece să muncească în Spania. Aceasta s-a întors însă în ţară, la scurt timp, după ce bărbatul i-ar fi telefonat şi ar fi ameninţat-o că se omoară şi îl va lua cu el şi pe fiul lor de zece ani.
Poliţiştii susţin că băiatul celor doi nu ar fi asistat la conflict, el fiind în grija unor rude.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments