Un bărbat în vârstă de 93 de ani a fost găsit decedat sub un copac în curtea locuinței sale din județul Argeș

Data:

Polițiștii din Argeș au fost sesizați, miercuri, printr-un apel la 112, că un bărbat de 93 de ani, din Câmpulung, a fost găsit decedat sub un copac în curtea locuinței sale.

Deoarece bărbatul prezenta urme de violență, polițiștii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Procurorul din cadrul acestui parchet, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș, au deschis un dosar penal și efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de omor.

Procurorul de caz și polițiștii de investigații criminale încearcă să stabilească împrejurările în care a survenit decesul bărbatului, urmând ca, în funcție de rezultatele acestor cercetări, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Monstrul de lângă noi

Nu mai știu cine a zis că statul român...

Anunț concurs Primăria Frumușani din 17.07.2024

Primaria Comunei Frumușani, Județul Călarași organizează concurs de recrutare...