Un bărbat în vârstă de 78 ani a murit, sâmbătă dimineață, 1 iulie 2023, într-un accident produs în localitatea Brebeni din județul Olt

Cele mai citite

Sâmbătă dimineață, în data de 1 iulie 2023, un incident tragic a avut loc în localitatea Brebeni din județul Olt, unde un bărbat în vârstă de 78 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier. Această zonă este cunoscută pentru incidentele frecvente care au loc acolo.

Bărbatul de 78 de ani traversa drumul DJ 546, folosind o trecere de pietoni semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere. Cu toate acestea, conform unor surse, marcajul de pe carosabil nu mai era vizibil în momentul accidentului.

Un bărbat în vârstă de 78 de ani, cu domiciliul oficial în Slatina, dar care locuia de fapt în localitatea Brebeni, a fost implicat într-un tragic accident în care a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Slatina.

Potrivit informațiilor circulate pe rețelele sociale de către șoferii care au trecut prin zonă sâmbătă dimineață și au fost deviați pe un drum comunal din cauza accidentului, se pare că bărbatul a decedat pe loc.

La locul incidentului au ajuns polițiștii din Biroul Rutier Slatina, care au constatat că în eveniment au fost implicați bărbatul în vârstă de 78 de ani și autoturismul condus de șoferul în vârstă de 31 de ani. Testarea cu alcooltestul a arătat că șoferul nu consumase băuturi alcoolice.

Top of Form

Trupul victimei a fost dus la morga Spitalului Județean de Urgență Slatina pentru a fi supus unei necropsii.

Brebeni, localitate intens circulată, reprezintă una dintre zonele din județ în care evenimentele rutiere sunt des întâlnite, unele dintre acestea având consecințe grave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Incident tensionat în sediul PSD Buzău între un consilier personal al unui parlamentar din Buzău și un membru PSD din cartierul Simileasca

Astăzi, în sediul PSD Buzău, a avut loc un incident tensionat, care s-a încheiat cu un schimb de replici...

Alte articole din aceasta categorie