Un bărbat din Olt a fost salvat de poliţişti în timp ce voia să se spânzure

Date:

Un bărbat în vârstă de 27 ani, care a decis să se sinucidă, a fost salvat din ştreang de poliţiştii chemaţi să aplaneze conflictul provocat de bărbat.

Un echipaj mixt de jandarmi şi poliţişti a ajuns la domiciliul bărbatului în urma solicitării prin 112 venite de la fratele celui care voia să se spânzure.

„Sâmbătă seara, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a primit un apel prin S.N.U.A.U. 112 prin care se solicita intervenţia poliţiştilor pentru a aplana un conflict provocat de un bărbat, din comuna Văleni, judeţul Olt. Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Dăneasa, împreună cu o patrulă a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, s-au deplasat de îndată la locul menţionat în apel.

La scurt timp după sosirea echipajului, poliţiştii au fost alertaţi despre faptul că bărbatul încearcă să se sinucidă, prin spânzurare, în podul casei. Fără să stea pe gânduri, oamenii legii au intervenit şi au tăiat sfoara, reuşind să îi salveze viaţa bărbatului“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Bărbatul nu are alte tentative de suicid la activ, însă ar avea probleme de comportament pe fondul consumului de alcool şi al condiţiilor precare de trai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...