Un bărbat din Manasia, care şi-a ameninţat mama cu o puşcă, este cercetat penal

Data:

La data de 23 februarie, în jurul orei 12.30, poliţiştii din Manasia au fost sesizaţi de o femeie în vârstă de 75 de ani cu privire la faptul că fiul său o ameninţă că o va împuşca.

Poliţiştii s-au deplasat în cel mai scurt timp la adresa indicată, unde au constatat că între bărbatul, în vârstă de 52 de ani, şi mama sa a izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, în urma căruia femeia ar fi fost ameninţată.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate a reieşit că bărbatul a deţinut o armă de vânătoare ce i-a fost retrasă în anul 2015, pentru săvârşirea unei infracţiuni privind siguranţa naţională. La domiciliu acestuia fiind descoperite mai multe cartuşe de vânătoare, deţinute fără drept.

Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 26 de cartuşe de vânătoare, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...