Un bărbat din Lehliu Sat, salvat de poliţişti din ştreang

Cele mai citite

Articolul Un bărbat din Lehliu Sat, salvat de poliţişti din ştreang este preluat de pe SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, Giurgiu, Olt.

Mai bine moare decât să ajungă la închisoare. Aşa a gândit un bărbat din când a văzut că poliţiştii îi bat la uşa pentru a-l încarcera. Planul său a însă zădărnicit de . Deşi s-a baricadat în casă şi a încercat să-şi pună ştreangul de gât, bătrânul a fost salvat de poliţişti.

funie

Anchetatorii povestesc faptul că Ion L., de 60 de ani, a fost condamnat pe 4 iunie 2013 de către Judecătoria sectorului 2 Bucureşti la 3 ani de închisoare pentru înşelăciune. Când au descins la locuinţa sa din Lehliu Sat, dimineaţă, 5 iunie, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi – Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul pentru Acţiuni şi Postul de Poliţie Lehliu au avut o mare surpriză.

Încarcerat la Slobozia

„Bărbatul se baricadase într-o cameră a locuinţei sale şi îşi confecţionase un ştreang, cu ajutorul căruia intenţiona să-şi pună capăt zilelor. Doar operativitatea poliţiştilor care au pătruns în cameră, l-au prins în braţe şi au tăiat ştreangul prins de gât, a făcut ca bărbatul să fie salvat de la moarte”, a precizat inspector de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Pentru a-şi ispăşi pedeapsa, bărbatul a fost condus la .

adevarul.ro

Alte articole similare

Articolul Un bărbat din Lehliu Sat, salvat de poliţişti din ştreang este preluat de pe SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, Giurgiu, Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie