Un barbat din Giurgiu, cercetat pentru infractiuni economice

Data:

 

Cercetat pentru evaziune fiscala
Cercetat pentru evaziune fiscala

 

Administratorul unei societati comerciale din Giurgiu este cercetat pentru crearea unui prejudiciu de peste 1.800.000 lei prin evaziune fiscala, fals intelectual si folosirea cu rea credinta a creditelor societatii.

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Giurgiu au documentat activitatea infractionala a lui C. Stefan, de 56 de ani, din Giurgiu, administrator al unei societati comerciale din localitate, suspectat de evaziune fiscala.

Barbatul este suspectat ca, in perioada 2007 – 2010, a achizitionat in numele societatii bunuri mobile si imobile pe care le-a incredintat spre folosinta unor persoane fizice in scop contrar intereselor societatii. Prejudiciul stabilit de inspectorii D.G.F.P. Giurgiu este de 1.804.502 lei.

Administratorul a fost retinut pe baza de ordonanta pentru comiterea infractiunilor de evaziune fiscala, fals intelectual si folosirea cu rea credinta a creditelor societatii.

La data de 14 octombrie, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu au dispus punerea in libertate a persoanei in cauza si masura obligarii de a nu parasi tara pe o perioada de 30 zile.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...