Un barbat din Giurgiu, cercetat pentru infractiuni economice

Cele mai citite

 

Cercetat pentru evaziune fiscala
Cercetat pentru evaziune fiscala

 

Administratorul unei societati comerciale din Giurgiu este cercetat pentru crearea unui prejudiciu de peste 1.800.000 lei prin evaziune fiscala, fals intelectual si folosirea cu rea credinta a creditelor societatii.

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Giurgiu au documentat activitatea infractionala a lui C. Stefan, de 56 de ani, din Giurgiu, administrator al unei societati comerciale din localitate, suspectat de evaziune fiscala.

Barbatul este suspectat ca, in perioada 2007 – 2010, a achizitionat in numele societatii bunuri mobile si imobile pe care le-a incredintat spre folosinta unor persoane fizice in scop contrar intereselor societatii. Prejudiciul stabilit de inspectorii D.G.F.P. Giurgiu este de 1.804.502 lei.

Administratorul a fost retinut pe baza de ordonanta pentru comiterea infractiunilor de evaziune fiscala, fals intelectual si folosirea cu rea credinta a creditelor societatii.

La data de 14 octombrie, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu au dispus punerea in libertate a persoanei in cauza si masura obligarii de a nu parasi tara pe o perioada de 30 zile.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie