Un barbat din Calarasi, dat disparut de familie, a fost gasit in arest, in Bucuresti

Cele mai citite

Un barbat de 42 de ani, din judetul Calarasi, dat disparut de familie, a fost gasit de politisti, in urma verificarilor, in arestul unei sectii de politie din Bucuresti, fiind cercetat pentru furt calificat.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Calarasi, mama barbatului a reclamat la Politie ca fiul sau a disparut, insa, in urma investigatiilor, oamenii legii au descoperit ca acesta se afla in arest, fiind cercetat pentru furt calificat.
„In urma activitatilor intreprinse de catre politistii Sectiei 5 Politie Rurala Galbinasi privind sesizarea unei femei de 74 de ani, din comuna Fundeni, care anuntase disparitia de la domiciliu a fiului sau, un barbat de 42 de ani, plecat cu bicicleta in municipiul Bucuresti, pentru a face cumparaturi, s-a stabilit ca acesta se afla in arestul Sectiei 23 Politie din municipiul Bucuresti, fiind cercetat pentru furt calificat”, se arata intr-un comunicat al Politiei Judetene Calarasi.

Ultimele articole

Urmărit naţional, depistat de poliţiştii ilfoveni

Luni, 8 iulie, în jurul orei 17.30, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov l-au depistat, pe raza...

Giurgiu – Patru tineri au spart un cavou şi au furat 200 de lei dintr-un sicriu

Patru tineri din Giurgiu au fost arestaţi, iar pe numele altuia a fost emis mandat de arestare în lipsă,...

Giurgiu – Bărbat reţinut în urma percheziţiilor efectuate la domiciliile unor persoane suspectate de înşelăciune şi evaziune

Un bărbat a fost reţinut, iar un altul este cercetat în stare de libertate în urma percheziţiilor efectuate de...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ