Un bărbat din Călăraşi a fost internat la Spitalul Săpoca pentru că a terorizat oraşul

Un bărbat din Călăraşi a fost internat la Spitalul Săpoca pentru că a terorizat oraşul

După ce, timp de mai multe luni, i-a terorizat pe cetăţeni, provocând pagube mai multor autoturisme parcate, un bărbat din Călăraşi, în vârstă de 40 de ani,  a fost internat la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca,.
Conform IPJ Călăraşi,  acesta era cunoscut pentru săvârşirea, în repetate rânduri, a mai multor fapte antisociale pe raza judeţului Călăraşi.

De aceea, pentru siguranţa sa, dar şi a călărăşenilor, s-a dispusă măsura de siguranţă a internării medicale.

Astfel, la data de 30 iulie, Serviciul Judeţean de Medicină Legală Buzău a emis raportul de expertiză medico-legală psihiatrică în urma căruia comisia a considerat necesară aplicarea măsurii de siguranţă a internării medicale prevăzută de art. 110 Cod Penal.

În data de 06 august, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Călăraşi au înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Călăraşi propunere de dispunere a măsurii de siguranţă a internării medicale a celui în cauză, iar la data de 12 august, instanţa de judecată a dispus internarea acestuia la Spitalul de Psihiatrie Săpoca pentru siguranţa şi tratarea acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.