Un bărbat care s-a plâns că nu a primit bon fiscal, a fost bătut de doi comercianți, la „Zilele culturii izbicene” din localitatea Izbiceni

Cele mai citite

Duminică după-amiază, în cadrul evenimentului „Zilele culturii izbicene” din localitatea Izbiceni, județul Olt, s-a desfășurat o serbare câmpenească, unde mai mulți comercianți și-au expus produsele în vederea vânzării lor. Însă un incident neplăcut a avut loc în timpul acestei serbări.

Un client, un bărbat din Buzău, s-a plâns autorităților rurale prezente la fața locului că, deși a achiziționat mai multe produse, nu i s-a eliberat bon fiscal conform legii.

„La faţa locului, bărbatul de 42 de ani a fost agresat fizic de către doi bărbaţi, în vârstă de 32, respectiv 53 de ani, din judeţul Olt”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban.

Surse judiciare au relatat că unul dintre comercianți l-a lovit pe acest client peste mână, unde acesta ținea un telefon cu care filma întreaga scenă. Ulterior, în timp ce polițiștii se îndreptau către agresor, un alt comerciant l-a lovit pe client cu un pumn în față.

Ca urmare a acestui incident, polițiștii au întocmit dosar penal împotriva celor doi agresori pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, în timp ce patru persoane care nu au emis bon fiscal au fost sancționate cu amenzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Mai mult de 400 de mașini second-hand au fost retrase de pe piață de către OPC

Peste 400 de vehicule second-hand au fost optite de la comercializare în urma unor inspecții efectuate de către inspectori...

Alte articole din aceasta categorie