Un bărbat a murit înecat cu mâncare, timp ce se afla la cumpărături în Piața Zahana din Slatina

Cele mai citite

În data de joi, 15 iunie 2023, un bărbat în vârstă de 74 de ani a pierit tragic în timp ce se afla la cumpărături în Piața Zahana din Slatina, cea mai mare piață agroalimentară din municipiu. Incidentul nefericit a avut loc în jurul orei 12:55. Se pare că bărbatul s-a sufocat cu mâncarea pe care o consuma.

Martorii oculari au relatat că bărbatul în cauză purta asupra sa o pungă în care se aflau produse de patiserie atunci când a început să se simtă rău. O femeie a apelat imediat numărul de urgență 112, dar, din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului nu a reușit să-l salveze.

Victima este un om de afaceri bine-cunoscut din Slatina, cu o carieră începută în perioada comunistă ca director și continuată și după anul 1989 în domeniul alimentației publice.

Potrivit unor surse din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt, echipajul SJA Olt a găsit bărbatul în stop cardio-respirator. Au început manevrele de resuscitare, care au durat 50 de minute, însă acestea nu au avut succes.

Înainte ca martorii să apeleze numărul de urgență, bărbatul a încercat să-și remedieze problema, simțind că se sufocă, el s-a îndreptat către vitrinele cu carne și a cerut un pahar cu apă. Însă, în scurt timp, bărbatul a căzut la pământ.

Martorii au rămas în loc, așteptând sosirea echipajului specializat pentru a-i acorda asistență medicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Scene de groază la Dobroești

Un individ de cetățenie turcă, surprins în timp ce vandaliza mai multe obiecte de mobilier urban într-un parc din...

Alte articole din aceasta categorie