Un barbat a murit după ce a căzut în cascada Urlatoarea din Muntii Bucegi

Un bărbat de 47 de ani din staţiunea Buşteni a murit, luni seară, 24 iunie, după ce a căzut în cascada Urlătoarea şi s-a lovit la cap, medicii de la ambulanţă încercând să-l resusciteze timp de aproape o oră.

cascada urlatoarea

Potrivit şefului Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, un bărbat în vârstă de 47 de ani a murit, luni seară, după ce a alunecat în cascada Urlătoarea şi s-a lovit la cap.

Bărbatul a fost scos din cascadă de către salvamontişti, el fiind în stop cardio-respirator.

Un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Prahova a încercat timp de aproape o oră să-l resusciteze, însă fără succes, în cele din urmă fiind declarat decesul.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Prahova, medicul Daniel Nicolae, a declarat că bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral grav prin cădere de la zece metri înăţime.

Nu este pentru prima dată când astfel de accidente se produc în zona cascadei Urlătoarea. În 2011, un bărbat de 32 de ani din Galaţi a fost rănit după ce a căzut în cascada Urlătoarea, salvamontiştii din Buşteni fiind solicitaţi să intervină pentru recuperarea bărbatului.

MEDIAFAX

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
9 years ago

[…] Un barbat a murit după ce a căzut în cascada Urlatoarea din Muntii Bucegi este preluat de pe SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, […]