Un bărbat a încetat din viață ca urmare a unui accident grav petrecut pe șoseaua de Centură

Data:

O persoană a încetat din viață, în timp ce un minor a fost transportat în stare gravă la Spitalul Grigore Alexandrescu, ca urmare a unui accident rutier survenit pe Drumul Național Centura București. Incidentul a avut loc între autoturismul în care se aflau cei doi și o autoutilitară.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Ilfov, circulația rutieră pe sensul Bragadiru – Chitila, în zona localității Dragomirești-Deal, județul Ilfov, a fost restricționată, desfășurându-se alternativ pe câte o bandă, după ce inițial a fost complet blocată în urma acestui incident tragic.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Un accident rutier s-a produs sâmbătă între Buzău și Râmnicu Sărat

Un grav accident a avut loc sâmbătă pe DN2,...

Zeci de incendii de vegetație în Argeș

Numărul incendiilor de vegetație din Argeș rămâne ridicat. Au...

Culturile de porumb din Olt sunt afectate în proporție de 80%

Culturile de porumb din judeţul Olt au fost afectate...

Un nou drum va fi construit în Ilfov, cu legătură directă cu Autostrada Soarelui

Autoritățile din Ilfov au anunțat construcția unui nou drum...