Un barbat a fost ranit intr-o explozie puternica produsa intr-un bloc din Calarasi

Cele mai citite

Un barbat a fost ranit in urma unei deflagratii
Un barbat a fost ranit in urma unei deflagratii

Pompierii profesionisti din cadrul Detasamentului de pompieri Calarasi au intervenit in cazul unei deflagratii produse in urma unei acumulari de gaze intr-un apartament situat pe strada Belsugului.

In urma deflagratiei produse in apartamentul unui barbat de 72 de ani, acesta a suferit arsuri de gradul 1 si 2 pe 30% din suprafata corpului.

Potrivit unui comunicat remis Agerpres de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Barbu Stirbei“ al judetului Calarasi, un echipaj specializat în stingere, un echipaj de descarcerare si un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detasamentului de pompieri Calarasi au intervenit la locul incidentului.

Deflagratia a avut loc pe fondul pierderilor de gaz metan de la aragaz si implicit a acumularii de gaze în încapere, cat si cel mai probabil din cauza producerii unui arc electric sau a unei scantei.

Echipajul de prim ajutor SMURD sosit la locul deflagratiei a intervenit pentru a acorda primul ajutor proprietarului apartamentului, care a suferit arsuri de gradul 1 si 2 pe aproximativ 30% din suprafata corpului. Batranul a fost transportat de urgenta la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului judetean Calarasi.

Pagubele produse de deflagratie au fost evaluate la aproximativ 2.000 de lei.

 

 

Ultimele articole

INCREDIBIL! Autoritățile încătușează victimele de la Crevedia, nu făptașii!

Doi dintre locuitorii din Crevedia afectați de exploziile devastatoare au fost tratați absolut incredibil de către autorități. Nicu Milotin...

Inaugurarea pasajului de la Drajna

Marți, 30 Mai, pasajul de la Drajna va fi deschis traficului rutier. Acest pasaj era așteptat de decenii de...

CSM Călărași a promovat în Liga Națională de handbal masculin

CSM Călărași a reușit promovarea în Liga Națională de handbal masculin, sâmbătă, după ce a învins pe CSU Suceava cu scorul de 27-21 (15-9), în ultima zi a turneului de baraj de la Sebeș. În altă partidă, CS Caraș-Severin a dispus de HC Argeș Pitești cu 31-26 (16-14) În clasament, pe primul loc s-a clasat CS Caraș-Severin, 9 puncte, urmată de CSM Călărași, 6 p, CSU Suceava, 3 p, HC Argeș Pitești, 0 p.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ