Un barbat a fost gasit mort in albia unui parau

Data:

Un barbat de 45 de ani din Busteni, Prahova, care locuia fara forme legale in localitatea damboviteana Runcu, a fost gasit, vineri, mort in albia paraului Ialomicioara.
Martorii spun ca au vazut cadavrul barbatului in momentul in care au incercat sa treaca paraul peste o punte de lemn. La fata locului au sosit pompierii si politistii, care au scos cadavrul din apa.
Conform Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, cadavrul barbatului a fost preluat de Serviciul de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei. Oamenii legii au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care a avut loc decesul persoanei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...