Un bărbat a fost arestat pentru că a agresat sexual fetițele vecinilor din sat care  veneau să se joace cu nepoții săi

Data:

Un bărbat de 51 de ani din Pârscov, județul Buzău, a șocat comunitatea locală după ce a fost arestat pentru agresarea sexuală a mai multor fetițe. Autoritățile au identificat șase victime cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani.

Bărbatul, căsătorit și cu doi copii, le-a făcut viața un calvar copilelor din cătunul în care locuiește. Acesta le invita să se joace acasă la el, împreună cu nepoții săi, într-un spațiu amenajat în curte, care semăna cu o grădiniță. De aici, agresorul își racola victimele și le ducea într-un imobil aflat la câțiva metri distanță de casa sa, unde le molesta sau agresa sexual.

Situația a ieșit la iveală abia când bunica uneia dintre fetițele abuzate a aflat de la nepoata sa prin ce a trecut. Fetița a mărturisit că vecinul de pe uliță a violat-o în repetate rânduri, începând din vara anului 2021. Poliția l-a reținut pe agresor, iar anchetatorii au stabilit că nu mai puțin de șase fetițe ar fi fost molestate sau agresate sexual.

Bărbatul și-a recunoscut faptele în timpul audierilor și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Autoritățile nu exclud posibilitatea ca numărul fetelor abuzate să fie mai mare. Copilele vor primi consiliere psihologică în măsura în care instanța va decide că este necesar, dar și cu acordul familiilor acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...

În Argeș furtuna a doborât copaci în mai multe localităţi

Mai mulţi arbori au fost doborâţi de vânt joi...