Un bărbat a fost arestat pentru că a agresat sexual fetițele vecinilor din sat care  veneau să se joace cu nepoții săi

Cele mai citite

Un bărbat de 51 de ani din Pârscov, județul Buzău, a șocat comunitatea locală după ce a fost arestat pentru agresarea sexuală a mai multor fetițe. Autoritățile au identificat șase victime cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani.

Bărbatul, căsătorit și cu doi copii, le-a făcut viața un calvar copilelor din cătunul în care locuiește. Acesta le invita să se joace acasă la el, împreună cu nepoții săi, într-un spațiu amenajat în curte, care semăna cu o grădiniță. De aici, agresorul își racola victimele și le ducea într-un imobil aflat la câțiva metri distanță de casa sa, unde le molesta sau agresa sexual.

Situația a ieșit la iveală abia când bunica uneia dintre fetițele abuzate a aflat de la nepoata sa prin ce a trecut. Fetița a mărturisit că vecinul de pe uliță a violat-o în repetate rânduri, începând din vara anului 2021. Poliția l-a reținut pe agresor, iar anchetatorii au stabilit că nu mai puțin de șase fetițe ar fi fost molestate sau agresate sexual.

Bărbatul și-a recunoscut faptele în timpul audierilor și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Autoritățile nu exclud posibilitatea ca numărul fetelor abuzate să fie mai mare. Copilele vor primi consiliere psihologică în măsura în care instanța va decide că este necesar, dar și cu acordul familiilor acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img