Un bărbat a decedat la Feteşti în timp ce încerca să construiască o bombă

Data:

Un individ care încerca să fabrice o bombă a decedat, autoritățile găsind în locuința sa din municipiul Fetești mai multe obiecte susceptibile de a conține materiale pirotehnice și explozive.

Conform unui comunicat emis miercuri seara de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Ialomița, polițiștii au fost alertați, în cursul nopții trecute, prin SNUAU 112, cu privire la observarea fumului ieșind din locuința unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Fetești, în urma unui zgomot puternic, iar acesta fiind găsit inconștient. O echipă complexă formată din polițiști, pompieri, jandarmi și medici s-a deplasat rapid la fața locului, unde au constatat decesul individului. În interiorul locuinței, au fost identificate mai multe obiecte considerate a conține materiale pirotehnice și explozive.

Potrivit surselor oficiale, în timpul investigației la fața locului au fost găsite articole pirotehnice și elemente de muniție, care au fost ridicate în condiții de siguranță pentru a fi supuse expertizei.

Investigația este coordonată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița, iar un dosar penal a fost deschis pentru infracțiuni precum omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și nerespectarea regimului materiilor explozive.

Pentru gestionarea și investigarea materiilor explozive, Serviciul Pirotehnic din cadrul Brigăzii Antitero a Serviciului Român de Informații a oferit sprijinul necesar.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...