Un avocat a fost acuzat ca a favorizat inculpatul in timpul sedintei de judecata

Data:

Un avocat este acuzat de favorizarea infractorului
Un avocat este acuzat de favorizarea infractorului

Un avocat a fost acuzat de Tribunalul Calarasi ca a savarsit infractiunea de favorizare a infractorului in timpul sedintei de judecata.

“In timpul judecarii unui dosar penal, la Tribunalul Calarasi, procurorul de sedinta a sesizat ca un aparator ales al unuia dintre inculpati a incercat sa ii strecoare clientului sau, aflat in boxa acuzatilor, un telefon mobil, dupa ce a primit aprobarea presedintelui de complet sa discute cu acesta”, a declarat pentru  Agerpres, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Calarasi, procuror Xenofonte Purcarea.

Potrivit acestuia, avocatul este acuzat de savarsirea infractiunii de sedinta privind favorizarea infractorului, fiind intocmit de judecatorul – presedinte de complet, la solicitarea procurorului de sedinta, procesul verbal prin care s-a constatat savarsirea faptei penale, urmand sa fie sesizat Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, competent in cauza, pentru efectuarea cercetarilor impotriva avocatului.

Procurorul Purcarea a mai declarat ca avocatul este din Baroul Constanta, insa nu se cunoaste la acest moment scopul savarsirii infractiunii, care urmeaza a fi stabilit cu ocazia cercetarilor ce vor fi efectuate in dosarul penal.

 

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...