Un autocar înmatriculat în Olt, care transporta 50 de persoane la muncă în Spania,implicat într-un accident mortal pe DN 6

Cele mai citite

Astăzi, un autocar înmatriculat în judeţul Olt, care aparţine unei cunoscute firme de transport persoane, și care transporta 50 de persoane la muncă în Spania, a fost implicat într-un accident pe DN6. Accidentul a avut loc în judeţul Caraș-Severin, la limita cu judeţul Mehedinți, între Orşova și Topleţ. În plus față de autocar, trei maşini și o autoplatformă au fost implicate în accident.

În urma accidentului, un bărbat de 66 de ani a decedat, iar soția sa de 57 de ani a fost rănită, împreună cu alte două persoane. Traficul rutier a fost blocat pe o distanță de 10 km. Este important de menționat că nicio persoană din autocar nu a fost rănită.

Polițiștii au investigat și au stabilit că un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de un șofer bulgar, a intrat în coliziune frontală cu autocarul. Celelalte două autoturisme implicate în accident sunt înmatriculate în Dolj și Mehedinți, iar autoutilitara în Bulgaria.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 60 de ani și rănirea pasagerei dreapta față din același autoturism și a conducătorului autoutilitarei, toți cetățeni bulgari, cei doi răniți fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto implicați în accident au fost testați alcooltest stabilindu-se că nu au consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în cadrul dosarului penal întocmit, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanţii IPJ Caraş-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura urgenţele pe 1 şi 2 iunie şi de Rusalii

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a informat că în zilele de 1 și 2 iunie, precum și...

Alte articole din aceasta categorie