Un aparat de sudură a făcut prăpăd la Oltenita. Două maşini făcute scrum şi o casă arsă parţial

Date:

Două maşini făcute scrum, două garaje şi o casă arsă parţial. Acesta este bilanţul negru al unui incendiu, provocat de neatenţia unui bărbat care a folosit un aparat de sudură. Focul izbucnit, luni, la Olteniţa, risca să transforme în cenuţă două gospodării.

19.11Ialomita-incendiu

Potrivit primelor cercetări efectuate la faţa locului, se pare că focul a izbucnit din cauza unei persoane, care a folosit un dispozitiv de sudură fără a respecta normele de lucru. Pompierii militari au intervenit timp de aproximativ 3 ore şi au reuşit să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 750.000 de lei. Chiar şi aşa, pagubele sunt însemnate: 50.000 de lei .

Două case, în pericol

Pe 10 iunie, la ora 15.22, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au fost alertaţi să intervină pe strada 22 decembrie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un garaj aparţinând lui Valentin S. La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta cu violenţă şi mult fum la nivelul a două gospodării: la un garaj, în care se afla un autoturism Dacia Logan şi la o locuinţă (ambele aparţinând lui Valentin S.) şi la o anexă gospodărească şi un garaj, în care se afla o altă maşină, Dacia Super Nova(care aparţineau vecinei, Doiniţa T.). Nu a respectat normele de lucru

Nu a respectat normele de lucru

Anchetatorii spun că nenorocirea ar fi putut fi evitată dacă Valentin S. folosea aparatul de sudură şi respecta normele de lucru. El a sudat într-un spaţiu închis în care se aflau mai multe elemente combustibile. Focul a făcut ravagii: au ars două dormitoare, un hol, o altă cameră aflată la mansardă, aparatură electrocasnică, acoperiş din lemn învelit cu tablă pe o suprafaţă de circa 250 metri pătraţi, documente şi un garaj în care se afla o Dacia Logan, o anexă gospodărească din lemn şi un garaj în care se afla un autoturism Dacia Super Nova.

adevarul.ro

 

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...