Un angajat s-a electrocutat în timp ce manevra o schelă metalică în apropierea unor fire de înaltă tensiune

Cele mai citite

Un lucrător al unei companii a suferit un accident electric joi în Slatina, în timp ce manevra o schelă metalică în apropierea unor cabluri cu tensiune ridicată. El a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a emis un comunicat în care a menționat că polițiștii au fost alertați prin apel la numărul de urgență 122 cu privire la un incident în care o persoană a suferit electrocutarea pe strada Pitești, situată în municipiul Slatina.

“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din comuna Cungrea, judeţul Olt, angajat al unei societăţi comerciale, în timp ce manevra o schelă metalică în apropierea unor fire de înaltă tensiune, s-ar fi electrocutat. În urma evenimentului, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, a anunţat IPJ Olt.

O anchetă penală a fost inițiată de către polițiști în cazul de vătămare corporală din culpă, în legătură cu nepreluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O tânără a fost accidentată mortal de un camion la Jilava

Accidentul a avut loc în jurul orei 17:15. IPJ Ilfov a fost informat despre un incident în care un...

Alte articole din aceasta categorie