Un angajat al CJ Ilfov a fost confirmat pozitiv Covid19

Un angajat al CJ Ilfov a fost confirmat pozitiv Covid19

Marian Petrache, președintele CJ Ilfov a anunțat astăzi pe pagina sa de Facebook faptul că săptămâna aceasta CJ Ilfov va fi închis:
“Dorim să vă anunțăm că unul dintre colegii noștri a fost confirmat ca având COVID 19. Îi dorim multă sănătate și puterea de a trece peste această încercare. Pozitivarea testului s-a făcut în cursul serii trecute, prin urmare conducerea CJ Ilfov a decis ca întreaga activitate să se suspende de azi până vineri inclusiv, timp în care se va face testarea tuturor angajaților și clădirea va fi dezinfectată metru cu metru, prin nebulizare.

De luni se va relua activitatea.
Ne dorim ca toți angajații noștri să fie sănătoși și să prevenim orice fel de îmbolnăvire. Menționăm că de la începutul pandemiei, activitatea din CJ Ilfov s-a modificat considerabil, schimbându-se orele de venire la serviciu, pe ture, amenajându-se încăperi de lucru în plus, iar dezinfectarea suprafețelor s-a făcut de mai multe ori pe zi, în fiecare vineri efectuându-se dezinfectarea totală. De asemenea s-au asigurat câte trei măști pe zi pentru fiecare dintre angajați. Lucrul cu publicul a fost oprit și întreaga interacțiune s-a făcut on-line.
Este esențial pentru noi toți să se respecte în continuare distanțarea socială și purtarea măștii.”

În cursul zilei de miercuri toți angajații CJ au fost testați, urmând ca rezultatele să sosească joi seara sau vineri. Redacția ziarului Semnal le dorește multă sănătate tuturor!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments