Un accident grav a avut loc în județul Giurgiu. Doi oameni au decedat, alți cinci au fost transportați la spital

Data:

Centrul Infotrafic al Poliției Române a informat, marți seara, că circulația autovehiculelor a fost temporar oprită pe ambele sensuri ale DN 6, în zona localității Valea Plopilor din județul Giurgiu, pentru a permite intervenția la locul unei coliziuni între două autoturisme. Potrivit unui comunicat de presă, cinci persoane au fost transportate la spital, iar alte două au decedat la fața locului.

„La data de 2 iulie a.c., ora 20.35, pe DN 6, în afara localității Valea Plopilor, județul Giurgiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. În urma evenimentului, două persoane au decedat, iar pentru o alta au fost efectuate manevre de resuscitare la fața locului,” a transmis, marți seară, IPJ Giurgiu.

„În acest moment, se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul,” a mai transmis Poliția Giurgiu.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...