Ultimii bolnavi internati la fostul spital din Parscov, transferati la trei unitati spitalicesti

Cele mai citite

Ultimii opt bolnavi internati în fostul spital Parscov au fost transferati ieri la trei unitati spitalicesti din judetul Buzau.
Bolnavii au fost repartizati la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca, la Spitalul Pogoanele si la Caminul de batrani de la Campeni, apartinand Fundatiei Sfantul Sava.
„Sunt bolnavi cu accidente vasculare, paralizati care nu se pot hrani singuri si care au fost abandonati de sustinatorii legali, majoritatea plecati la munca în strainatate. Timp de patru zile, împreuna cu doua asistente, i-am supravegheat si le-am oferit hrana din bani proprii sau de la magazia spitalului“, a declarat pentru AGERPRES dr. Emil Dorobantu, manager al spitalului Parscov.
Primarul localitatii Parscov, Gheorghe Sturzu, a afirmat ca a crezut pana în ultima clipa ca spitalul nu se va desfiinta.
„Ultimul memoriu a fost adresat Ministerului Sanatatii, pe 1 aprilie. Ne punem speranta în continuare ca la Parscov va ramane un spital care sa deserveasca cele zece comune de pe Valea Buzaului“, a spus Gheorghe Sturzu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Interpolul îl caută pe un proxenet care a traficat o minoră prin metoda „Loverboy” după ce a convins-o că e gravidă

În urma unui proces pentru trafic de minori, un bărbat din Pitești a fugit din România. Acesta a fost...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img