Udrea: Regret că Florin Popescu a fost demis din cauză că mi-a arătat susţinere la alegerile interne

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că regretă faptul că Florin Popescu a fost demis din funcţia de preşedinte al organizaţiei PDL Dâmboviţa pentru că a susţinut-o pe ea la alegerile interne şi a apreciat demiterea acestuia drept “o greşeală semnificativă”.

e udrea

“Regret faptul că Florin Popescu, preşedintele PDL Dâmboviţa, a fost demis din funcţie din cauza faptului că mi-a arătat susţinere la alegerile interne din PDL din 23 martie şi s-a poziţionat public în favoarea parteneriatului cu preşedintele Traian Băsescu. Demiterea lui Florin Popescu este o greşeală semnificativă tocmai pentru că sub conducerea sa organizaţia a obţinut scoruri foarte bune, plasându-se şi în 2012 printre primele din ţară (pe locul 5 între toate organizaţiile judeţene). A obţinut nu mai puţin de 38% la alegerile locale şi un scor bun la alegerile parlamentare”, a spus Udrea.

Ea a adăugat că nu trebuie neglijat nici faptul că Dâmboviţa este judeţul în care sunt cei mai mulţi primari PDL, “38 la număr, care s-au declarat în unanimitate” de partea lui Florin Popescu.

“Este clar că astfel de decizii luate unilaterial, fără o motivaţie clară şi coerentă nu vor contribui la relansarea PDL. Prin astfel de hotărâri, singurul efect este slăbirea forţei PDL, într-un moment în care trebuie mai mult ca niciodată să trângem rândurile”, a mai spus Udrea.

BPN al PDL a decis luni dizolvarea Biroului Permanent al Organizaţiei Dâmboviţa a partidului, condusă de Florin Popescu, iar Liviu Negoiţă va fi preşedinte interimar al organizaţiei. Purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu, a făcut acest anunţ după şedinţa BPN, precizând că lui Florin Popescu i se reproşează faptul că “nu funcţionează organizaţia”.

MEDIAFAX

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
8 years ago

[…] Udrea: Regret că Florin Popescu a fost demis din cauză că mi-a arătat susţinere la alegerile in… este preluat de pe SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, […]