Udrea: Regret că Florin Popescu a fost demis din cauză că mi-a arătat susţinere la alegerile interne

Date:

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că regretă faptul că Florin Popescu a fost demis din funcţia de preşedinte al organizaţiei PDL Dâmboviţa pentru că a susţinut-o pe ea la alegerile interne şi a apreciat demiterea acestuia drept „o greşeală semnificativă”.

e udrea

„Regret faptul că Florin Popescu, preşedintele PDL Dâmboviţa, a fost demis din funcţie din cauza faptului că mi-a arătat susţinere la alegerile interne din PDL din 23 martie şi s-a poziţionat public în favoarea parteneriatului cu preşedintele Traian Băsescu. Demiterea lui Florin Popescu este o greşeală semnificativă tocmai pentru că sub conducerea sa organizaţia a obţinut scoruri foarte bune, plasându-se şi în 2012 printre primele din ţară (pe locul 5 între toate organizaţiile judeţene). A obţinut nu mai puţin de 38% la alegerile locale şi un scor bun la alegerile parlamentare”, a spus Udrea.

Ea a adăugat că nu trebuie neglijat nici faptul că Dâmboviţa este judeţul în care sunt cei mai mulţi primari PDL, „38 la număr, care s-au declarat în unanimitate” de partea lui Florin Popescu.

„Este clar că astfel de decizii luate unilaterial, fără o motivaţie clară şi coerentă nu vor contribui la relansarea PDL. Prin astfel de hotărâri, singurul efect este slăbirea forţei PDL, într-un moment în care trebuie mai mult ca niciodată să trângem rândurile”, a mai spus Udrea.

BPN al PDL a decis luni dizolvarea Biroului Permanent al Organizaţiei Dâmboviţa a partidului, condusă de Florin Popescu, iar Liviu Negoiţă va fi preşedinte interimar al organizaţiei. Purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu, a făcut acest anunţ după şedinţa BPN, precizând că lui Florin Popescu i se reproşează faptul că „nu funcţionează organizaţia”.

MEDIAFAX

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...