Turul Phenomenal Gillette a trecut prin Slobozia

Turul Phenomenal Gillette a trecut prin Slobozia

tur phenomenalMai mulţi bărbaţi din Slobozia, care s-au făcut remarcaţi prin acţiunile lor în folosul comunităţii, au arătat, săptămâna trecută, că sunt „fenomenali” prin participarea la cea mai lungă ştafetă din lume, de peste 3.000 de kilometri, în cadrul Turului Phenomenal Gillete.
Eugen Ghiţă, preşedintele Asociaţiei „Ajutaţi-ne să înţelegem lumea”, singura entitate non-profit din Ialomiţa care îi sprijină pe copiii cu autism, Dumitru Munteanu, preşedintele Fundaţiei de Turism şi Ecologie a Dunării de Jos „Ciulinii Bărăganului” şi Valentin Stoica, campion naţional la viteză pe traseu montan, sunt cei care au preluat ştafeta, prin gestul lor, aceştia aducându-şi aportul la înscrierea oraşului pe harta celei mai lungi ştafete din lume.
Eugen Ghiţă, premiat în urma activităţilor cu caracter social în care s-a implicat, a fost primul care a preluat ştafeta, predând-o apoi lui Dumitru Munteanu, cunoscut prin acţiunile sale de a dezvolta, în rândul ialomiţenilor, spiritul conservării patrimoniului şi al protecţiei mediului. Cea de-a treia personalitate locală care a alergat în cadrul Turului Phenomenal Gillete a fost Valentin Stoica, câştigător al locului III în raliul CSAI Italia şi absolvent al cursurilor Şcolii Federale de Pilotaj ACI Vallelunga. Campion la clasa N2 şi vicecampion la N în campionatele naţionale de traseu montan, Valentin Stoica este primul pilot al judeţului Ialomiţa care se întoarce de fiecare dată acasă cu o cupă.
La eveniment a mai fost prezent şi Gabi Ionaşcu, primarul municipiului Slobozia, care a salutat trecerea Turului Phenomenal Gillette prin reşedinţa de judeţ.
Startul Turului Phenomenal Gillette a fost dat de Răzvan Lucescu, pe 21 septembrie, în Bucureşti, următoarele oraşe importante traversate de Turul Phenomenal Gillette fiind Constanţa, Tulcea, Galaţi, Vaslui, Iaşi, Botoşani, Suceava, Bistriţa, Baia Mare, Oradea, Timişoara şi Târgovişte, acesta urmând să se încheie în jurul datei de 5 octombrie, la Bucureşti.
Turul Phenomenal Gillette este organizat cu ocazia lansării în România a aparatului de ras Gillette Fusion Phenom ce beneficiază de tehnologia  inovativă de bărbierit cu 5 lame pentru confort şi 1 pentru precizie, care ajută bărbaţii să arate şi să se simtă fenomenal încă de la primele momente ale zilei. Acest tur oferă bărbaţilor români şansa de a dovedi că pot realiza lucruri extraordinare şi care, la final, pot fi mândri că au scris istoria celei mai lungi ştafete din lume. (L.M.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.